GTechniq Crystal serum Ultra

Het merk Gtechniq streeft ernaar de meest innovatieve oppervlakteverzorgingsproducten ter wereld te produceren na de ontdekking dat andere zogenaamde 'long-life' aftermarket-coatings eenvoudigweg niet in de buurt kwamen van hun marketingclaims.
Crystal+Serum+Ultra+Box
De afgelopen 20 jaar zijn de producten van Gtechniq voortdurend verbeterd om een ‚Äč‚Äčassortiment te bieden dat de concurrentie overtreft en langer meegaat. Gtechniq heeft een fris, innovatief merk opgebouwd, anders dan alle andere merken op de markt.

GTECHNIQ CRYSTAL SERUM ULTRA

 

Crystal Serum Ultra keramische bescherming geeft een glansniveau en een waterafstotend effect zoals nooit tevoren. De reële tests in het laboratorium tonen aan dat de structuur van het product veel dichter en veel harder is, waardoor u een ongeëvenaard niveau van bescherming krijgt tegen microkrassen en chemische producten.

Dankzij de dichte en veel gladdere structuur is Crystal Serum Ultra heel waterafstotend en laat u zoals nooit tevoren met gemak uw lak onderhouden.

De tests tonen aan de bi-componentstructuur de vorming van microwaskrassen vermindert en de lak van uw wagen veel langer in nieuwstaat houdt, in vergelijking met andere beschermingen op de markt. De prestatie van Crystal Serum Ultra wordt geleverd door revolutionaire nano-moleculen, die een veel flexibere en stevigere hechting vormen met de toplaag. De moleculaire structuur van ultra vaste toplaag is heel erg resistent tegen chemische producten en berschermt het oppervlak tegen zuren en basen van pH2 tot pH13. Crystal Serum Ultra is een professionele lakbescherming en kan enkel aangebracht worden door een professioneel, die is geaccrediteerd door Gtechniq

GTECHNIQ C5 WHEEL ARMOUR

 

Onafhankelijk bewezen dat het langer meegaat dan andere velgencoatings, C5 Wheel Armour maakt gebruik van een unieke chemische binding met het oppervlak van uw velgen, waardoor ze vuil- en remstof afstotend zijn en ook veel gemakkelijker te reinigen. Een enkele laag heeft een levensduur tot maximaal twee jaar.

 

Met Gtechniq C5 Wheel Armour neemt u afscheid van de ergernis en frustratie van het vasthechten van wegvuil op uw velgen. Vuil dat normaal gesproken agressieve chemicaliën en borstels nodig heeft om te verwijderen, kan eenvoudig worden weggeblazen door uw jet-wash. De verf die op uw wielen wordt gebruikt, is relatief zacht, waardoor heet remstof zich gemakkelijk in het oppervlak kan nestelen. C5 biedt een ultra-fijne, slijtvaste keramische coating die dit voorkomt en uw beschermt de velgen tegen beschadigingen. De combinatie van eenvoudige reiniging, hardheid van de coating, bescherming tegen vervuiling en anti-vlek eigenschappen helpen allemaal om uw velgen er glanzend en langer als nieuw te laten uitzien.

 

Onafhankelijk bewezen dat het langer meegaat dan andere velgencoatings, C5 Wheel Armour Gebruikt een unieke chemische binding om een functionele oppervlak van uw velgen te worden, waardoor ze vuil- en remstofafstotend worden en ook veel gemakkelijker te reinigen. 1 laag biedt tot 2 jaar bescherming!

GTECHNIQ G1 CLEAR VISION SMART GLASS

 

In tegenstelling tot gewone regenafstotende coatings die zich met relatief zwakke fysieke bindingen aan het glasoppervlak hechten, maakt G1 gebruik van een chemische binding die G1 een ongeëvenaarde duurzaamheid geeft.

G1 ClearVision Smart Glass is extreem duurzaam, de hydrofobe functie verbetert de zichtbaarheid bij nat weer, waardoor de veiligheid en vermoeide ogen worden verbeterd. Het maakt het ook veel gemakkelijker om verontreinigingen uit het glas te verwijderen, zoals ijs, insecten en boomsap.