Xpel ultimate

Xpel is een van de pioniers in de technologie om het lakwerk van wagens te beschermen.
Carista_Xpel_tussenbeeld
De lakbeschermingsfolies van Xpel zijn heldere of gekleurde polyurethaan-films die op voertuigen worden gebruikt om ze te beschermen tegen steenslag, krassen, insecten, zuren, zout, olie, grind, boomsappen, vogelpoep, industriële regen …

Xpel Ultimate

Xpel Ultimate is de meest duurzame folie met de beste glans, helderheid, vlekbestendigheid en krasherstellende functie.

 

Wij zijn door XPEL.com erkend installateur voor XPEL beschermfolies. Wij werken steeds met voorgesneden patronen op maat van uw wagen om een perfecte plaatsing te garanderen.

HET 'ULTIMATE' VERSCHIL

Vlek & verkleuring bestendig 

Vogelpoep, luchtverontreiniging en straatvuil zullen de film niet vergelen of beschadigen, dit in tegenstelling tot lakbescherming of steenslagfolies van lagere kwaliteit.

 

Zelf herstellend

De geavanceerde heldere toplaag heeft een zelf herstellende functie waardoor fijne krasjes - veroorzaakt door wassen en dagelijks gebruik - vanzelf verdwijnen. Vlekken en diepere krassen 'lossen' ook op door warmte; van de zon, het warme water, wrijving of een föhn. Zo blijft de film steeds als nieuw!

Garantie

XPEL Ultimate Paint Protection Film wordt af fabriek gegarandeerd op kwaliteit van de folie. De garantie geldt 10 jaar na de aankoop van de folie en dit op de eigenschappen van de folie. Problemen met vergeling, verkleuring, barsten of delamineren worden allen gedekt door XPEL zelf. De plaatsing zelf wordt door ons; de installateur gegarandeerd!

 

We hebben geïnvesteerd in een volledige stofvrije Xpel-ruimte om de Xpel-folie in de perfecte omstandigheden te kunnen installeren.