Gyeon coating

Gyeon Quartz is ontstaan uit een jarenlange passie en ervaring in de professionele cardetailing-industrie.
Carista_Gyeon_tussenbeeld
Deze Zuid-Koreaans firma ontwikkelt producten op basis van siliciumdioxide (SiO2), de meest geavanceerde technologie in autobescherming. Een langdurige bescherming en perfecte uitstraling zijn het resultaat.

GYEON MOHS+

Gyeon  Mohs+ is de top van de quartz glasscoatings die in 3 stappen (2 harde grondlagen en 1 topcoat) de lak langdurig beschermt en extra glans toevoegt

 

Het resultaat van de dikke gladde coating is dat het oppervlak extreem waterafstotend wordt, waardoor regen en waswater parelen en aflopen. Hierdoor verloopt de wekelijkse wasbeurt makkelijker en sneller.

Uw wagen is bovendien optimaal beschermd tegen vogeluitwerpselen, vliegen, zout, UV-straling …

Ook wordt de kans op waskrassen zo goed als onbestaande!

 

Q² Mohs+ biedt een tussen 3 en 5 jaar lange ongelooflijke bescherming, ook op dagelijks gebruikte wagens. Het is zo goed als onbeïnvloedbaar door sterke chemicaliën en kan alleen verwijderd worden door machinaal polieren.

 

MOHS+ wordt aangeraden als je met uw wagen heel veel kilometers doet. (winter, zomer). Mohs+ is beter vuil- en waterafstotend en is hydrofilisch. Dit wel zeggen dat er grote waterdruppels gevormd worden op uw lak bij regen. 

GYEON Q² DURAFLEX

 

Gyeon Q² DuraFlex is een geavanceerde, twee-componenten en dubbellaagse keramische glasscoating, ontworpen om te voldoen aan de vereisten van Gyeon Certified Detailers.

 

De pure silazane Q² Base-coating is de hardste auto-coating ooit ontwikkeld. Het is een technologische doorbraak en vereist eerst een laag Base-coat. De 2de laag (Q² Flexi) is een dikke en extreem gladde toplaag die een nieuwe standaard heeft gesteld in glans, hydrofobiciteit en duurzame zelfreiniging.

 

Ook Duraflex zorgt voor een bescherming tussen 3 en 5 jaar en is extreem waterafstotend.

 

Duraflex heeft een iets meer 'wauw-effect' wat langdurige glans betreft. Deze coating is hydrofobisch. Dit wil zeggen dat er kleine waterpareltjes gevormd worden op uw lak bij regen.